Bel voor meer informatie 024 3615480 |
info@beniktevreden.nl
Direct naar: Praktikon.nl
Ben ik Tevreden?
U bent hier: Home / Ben ik tevreden
<i>Ben ik Tevreden?</i>

Het cliëntervaringsinstrument.

Welke behoeften hebben uw cliënten? Waar liggen hun ambities en wat zijn hun krachten? Wat vinden ze van de dienstverlening? Met Ben ik Tevreden? zoeken u en uw cliënten antwoord op deze vragen. Ben ik Tevreden? is een laagdrempelig en praktisch instrument waarmee de kwaliteit van bestaan en cliëntervaringen van mensen met een (verstandelijke) beperking in kaart worden gebracht, én verbeterd kunnen worden.

Kenmerkend voor Ben ik Tevreden? is dat het zich niet beperkt tot beeldvorming, maar direct aanzet tot actie. De uitkomsten van het gesprek of de observatie kunnen direct leiden tot (kleine en grote) veranderingen en dienen bovendien als inspiratie voor het persoonlijk plan van de cliënt. Meten is dus niet alleen weten maar ook de start van daadwerkelijke kwaliteitsverbetering. Met als doel: een zo hoog mogelijke kwaliteit van bestaan, met zeggenschap over eigen leven, verbondenheid met anderen en waardering om wie je bent.

Ben ik Tevreden? wordt in een variëteit van organisaties toegepast en is opgenomen in het definitieve kwaliteitskompas gehandicaptenzorg 2023-2028.

Meer informatie?

Klik op onderstaande onderwerpen voor meer informatie over Ben ik Tevreden?

Daarnaast kunt u ook direct contact opnemen via info@beniktevreden.nl.