Bel voor meer informatie 024 3615480 |
info@beniktevreden.nl
Direct naar: Praktikon.nl
Trainingen
U bent hier: Home / Trainingen
Trainingen

Wilt u het cliënttevredenheidsinstrument Ben ik Tevreden? gaan toepassen in uw organisatie? Dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Praktikon.

Om het instrument te kunnen gebruiken vindt er een training plaats. Afhankelijk van de wensen van uw instelling is er de mogelijkheid om het programma ‘Train de trainer’ te volgen.

Basistraining

In de basistraining maakt u kennis met het instrument Ben ik Tevreden?. U leert de verschillende lijsten kennen: de gesprekslijsten en observatielijsten met bijbehorende richtinggevende vragen- en observatiesets. Daarnaast krijgt u inzicht in de verschillende levensdomeinen van Schalock en de achterliggende theorie waarop het instrument Ben ik Tevreden? is gebaseerd. Daarna gaat u zelf aan de slag met het instrument. Onze trainers helpen u graag om vaardig te worden in het gebruik van het instrument, zodat u het kunt blijven toepassen. Daarnaast kunt u ook zelf trainer worden!

Train de trainer

In het ‘Train de trainer’ programma van Ben ik Tevreden? leert u het instrument door en door kennen. Aan het einde van het programma kent u alle ins en outs van het instrument, en kunt u dit aan uw collega’s overbrengen. Op deze manier kan het instrument binnen uw gehele organisatie uitgerold worden, terwijl u zelf slechts eenmalig een training hoeft te doorlopen.

Opfris training

Maakt u al langer gebruik van Ben ik Tevreden? en wilt u het gedachtegoed en de werkwijze ervan opfrissen? Dan is onze opfristraining een passende keuze. In één bijeenkomst van 3 uur wordt de basis van Ben ik Tevreden? behandeld en worden nieuwe ontwikkelingen gedeeld. De precieze inhoud van de training wordt met u afgestemd zodat de training goed aansluit bij wat er nodig is in uw organisatie. Na de training zijn begeleiders weer helemaal up-to-date en kunnen ze (opnieuw) aan de slag met het instrumentarium.

E-learning

Als aanvulling op ons trainingsaanbod kunt u de e-learning inzetten om het gedachtegoed en de werkwijze van Ben ik Tevreden? bij (nieuwe) collega’s onder de aandacht brengen. In de e-learning wordt uitleg gegeven over de uitgangspunten van Ben ik Tevreden?, waaronder de levensdomeinen van Schalock en het voeren van een goed gesprek. Daarnaast komt de werkwijze aan bod van de verschillende varianten van Ben ik Tevreden?.

Meer weten?

Heeft u interesse in een van de trainingen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@beniktevreden.nl.